کسانی که از زردچوبه به عنوان چاشنی در برنامه غذایی خود استفاده می کنند کبد مقاوم تری در برابر ابتلا به بیماری کبدچرب دارند و احتمال ذخیره شدن ذرات چربی در کبد آنها کمتر است

کسانی که از زردچوبه به عنوان چاشنی در برنامه غذایی خود استفاده می کنند
درباره نویسنده
مقالههای مرتبط
دسته بندی های وبسایت
مطالب تصادفی
- مایع شفابخش و معجزهآسای سرماخوردگی چیست ؟
- علت تشکیل سنگ مثانه و جلوگیری از آن
- چرا باید آسپیرین را در کنار خود داشته باشید؟
- با دست غذا بخورید
- موقع خانه_تکانی دستکش بپوشید
- مناسبترین زمان خواب ١٠شب الی ٦صبح است
- راننده کامیون و دلتنگی دوری از خانه
- اگر بدون تجویز ایبوپروفن میخورید این مطلب را بخوانید
- توزیع 13هزار لاستیک برای کامیونداران همدانی
- چیزهایی که تهیه و نگهداری آن در منزل لازم است
پست های پر بازدید
- این مرد که به مدت 2 ماه به طور ناشتا هر روز صبح یک حبه سیر میخورد،…. - 6,540 views
- چگونه سریع از ریپورت تلگرام خارج شویم - 3,656 views
- اندازه قلب هر کس به اندازه مشت اوست. - 1,856 views
- قسم به روح خمینی،قسم به سیدعلی - 1,623 views
- گردوخورها بخوانند - 1,539 views
- عوارض شیرینی خامه ای - 1,388 views
- مولاے مـن یا صاحب الزمان - 1,341 views
- سوکت شارژ گوشی را چگونه تعمیر کنیم - 1,102 views
- خواص پودر کاکائو برای سلامتی - 1,083 views
- کرسی یکی از دلایل سکته نکردن قدیمی ها بود! - 1,012 views